Në kuadër të festës së 7 marsit, universiteti I Shkodrës “Luigj Gurakuqi” ka organizuar konferencën me titull “Arritje të punës shkencore në Universitetin e Shkodres “Luigj Gurakuqi” në vitet 2020-2023″. Rektorja Suzana Golemi bëri të ditur se në vitin e fundit akademik janë diplomuar mbi 1000 studentë në të gjitha programet e studimit.

Ndërkohë, Golemi falenderoi pedagogët për punën e bërë në rritjen e standarteve të universitetit “Luigj Gurakuqi”

Pjesë e konferencës ishte edhe një ekspozitë me punë dore dhe piktura nga studentët e departamentit të Arteve.