Në bibliotekën shkencore të universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” po organizohet konkursi “Shtjellë Gjuhësore – Letrare në fokusin e maturantit”. Ky konkurs erdhi i organizuar nga departamenti i Gjuhësisë, Letërsëisë dhe bibliotekës universitare në bashkëpunim me ZVA Shkodër dhe shkollat e mesme të qytetit ku maturantët paraqiten punimet e tyre mbi dimensione të ndryshme të gjuhës shqipe dhe letërisë. Organizatorët treguan rëndësinë e këtij aktiviteti.

Ndërkohë, pedagogia Rezarta Murati vlerësoi të rinjtë që u angazhuan në këtë aktivitete.

Konkursi mbyllet ditën e premte, pas konkurimit të 9 shkollave të mesme të qytetit. Ndërkohë, pjesë e këtij aktiviteti ishin edhe disa ekspozitorë ku pjesëmarrësit u njohën me disa botime tepër të vecanta në periudha të ndryshme

Artikulli paraprakBESËLIDHJA “SHTYN” FESTËN E TITULLIT KAMPION
Artikulli tjetërKANDIDATI I PS PËR BASHKINË SHKODËR BENET BECI, FLET PËR PLANET E TIJ SI KRYETAR BASHKIE