Autoriteti I rrugeve duhet te gjobitet pasi punimet ne ne uren e bahcallekut jo vetem kane paralizuar jeten e qytetareve por madje po behen premise per aksidente.

Keshtu shprehet kreu I Bashkimit te Sindikatave te Pavarura Albert Tuka. Sipas tij punimet gjate gjate dites ne kete periudhe jane te papranueshme nderkohe qe ky institucion minimalisht duhet ti kishte njoftuar qytetaret per fillimin e punimeve. Akoma me problematike punimet mbi kete ure jane paraqiten per sherbimin e urgjences apo emergjencave te tjera civile shprehet kryetari tuka. Nderhyrja per rikonstruksionin e ures se bahchallekuyt ka bere qe prej disa ditesh hyrja e shkodres te paralizohet per shkak te rradheve kilometrike te automjeteve.

Artikulli paraprakKRAJA: BASHKIA DHE BORDI I KULIIMIT PËRGJEGJËS PËR KANALET VADITËSE
Artikulli tjetërVELIPOJA, HYSAJ: NGRITËM TASK-FORCË PËR HAPËSIRAT PUBLIKE