Mungesa e nje ure ne perroin e Banushit prane fshatrave Vorfe, Rrash e Rrashkullaj qe shrihen ne njesine administrative Gruemire ne ditet me rreshje te dendura prurjet e ketij prroi izolojne banoret dhe nxenesit e shkolles 9 vjecare Vorfe.

Per kete problem shqetesues baneoret e ketij fshati kane kerkuar nepermjet STAR PLUS per ndertimin e nje ure lidhese me qendren administrative te komunes Gruemire dhe rrugen nacionale Shkoder – Koplik. . Ne lidhje me kete ceshtje, sipas drejtuesve te njesise administrative te Gruemires, bejne me dije se ura e Banushit dhe rruga e fundit te brisë, gjatë këtij viti janë përfshirë në prioritetet e Bashkise Malesi e Madhe dhe pritet investimi i tyre.

Artikulli paraprakPROBLEMET E SHËNDETIT MENDOR, 2500 RASTE NË 2 MUAJ
Artikulli tjetërSHTUBINA: VLLAZNIA KËRKON FITOREN NDAJ KUKËSIT