DEDVUKAJ: DISA AKSE KALOJNË NË VARËSI TË DREJTORISË SË PËRGJITHSHME.

Mirembajtja e segmentit rrugor pergjate Ures se Re te Bunes dhe deri ne Muriqan do te kaloje nen kompetencat e BB kete e tregoi per Star Plus Drejtori i Autoritetit Rrugor Verior Nikolin Dedvukaj Ashtu si edhe disa akse te tjera rrugore qe ishin nen varesi te Autoritetit Rrugor Verior do kalojne nen vezhgimin e BB edhe mirembajtja e Ures se Re te Bunes duket se do i nenshtrohet ketij fati megjithate ende nuk ka nje afat te percaktuar per realizimin e ketij kalimi.