URA E RE E BUNËS, AMORTIZIMI VAZHDON PROJEKTI PËR MIRËMBAJTJEN RUTINË TË URËS NUK ZBATOHET Ura e re e Bunes e ndërtuar kater vite më parë, me një fond prej 7.2 milion dollarësh, akorduar nga qeveria shqiptare dhe Banka Islamike për Zhvillim vazhdon të dëmtohet.

Fillimisht u dëmtua mekanizmi i hapjes së urës duke sjellë dëme të mëdha në funksionimin e pajisjeve të ndriçimit, tabela elektronike prej kohesh eshte jashte funksionit ndersa aktualisht eshte edhe e demtuar e nderkohe edhe disa pjese te segmentit te saj po demtohen dita-dites Qe nga ndertimi ky investim nuk ka perfituar asnje rikonstruksion, amortizimi i perditshem qe po peson kjo ure do precipitoje ne nje shkaterrim te konsiderueshem te ketij investimi te madh e te rendesishem per qytetin e Shkodres, Nenshkodren dhe Doganen e Muriqanit.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/28V2wYIugF8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]