Teksa Policia e Shtetit është vënë në gatishmëri duke dhënë urdhër që të fiken të gjitha pajisjet dhe sistemet kompjuterike në këtë strukturë, zbardhen të tjera detaje.

Ka pasur dyshime të forta që mund të ketë ndodhur një sulm kibernetik, ndaj për të marrë të gjitha masat dhe bërë verifikimet e duhura, është urdhëruar që të fiken pajisjet në strukturat e policisë.

Informacioni po verifikohet nga strukturat e policisë kundër krimit kiberbetik. Ky ka qenë urdhri i policisë. Dyshohet për një sulm kibernetik, i fundit. Gjithçka po verifikohet.

Artikulli paraprakPUBLIKOHEN REZULTATET E CENSIT 2023, SHQIPËRIA KA 2 MILIONË E 412 MIJË BANORË. POPULLSIA TKURRET ME 409 MIJË NË KRAHASIM ME 2011
Artikulli tjetër“FIKNI KOMPJUTERAT”/ POLICIA E SHTETIT REAGON PAS ALARMIT TË DYSHUAR PËR HAKËRIM: JANË MASA PARANDALUESE, NUK KA SULM