Kryeministri Edi Rama ka ndarë një tjetër pyetje në pyetësorin “Këshillimi kombëtar.

Tani qytarëve do u shtohet pyetja nëse duhet të ashpërsohet dënimi për personat që përsërisin krimet. Qytetarët kanë të drejtë opsioni 3 alternativa.

“Një proces i hapur për çdo shqiptar e shqiptare, kudoqoftë jeton e banon, pavarësisht bindjeve e simpative politike, që mund të japë opinionet e veta përmes pyetësorit të kësaj ure të re komunikimi mes qeverisë dhe popullit shqiptar, duke klikuar si vijon”- shkruan ai.