Ne muajin mars Universiteti i Shkodres “Luigj Gurakuqi” do te organizoi ditet e hapura te informacionit per maturantet .

Ne keto dite te hapura gjimnazistet do te njihen jo vetem me kriteret e pranimit dhe programet e studimit qe ofron ky universitet por edhe me ambjentet dhe laboratoret. Ne keto dite te hapura maturantet do te informohen edhe per studimet ne Itali pasi per here te pare i pranishem do te jete nje perfaqesues i Abasades Italiane.

Pervec informacionit qe do te percillet ne ditet e hapura, maturantet kane mundesi te informohen edhe ne faqen e website te Universitetit te Shkodres lidhur me kriteret e pranimit.