BEKTESHI: STUDENTËT SHQIPTARË MUND TË PËRFITOJNË BURSA NË CERN. Konferenca nderkombetare shkencore “ndikimi i astrofizikes tek shkencat e mjekesise” do beje kete te merkure konkluzionet e ketij takimi tre ditor me shkencetaret e profesoret me te mire nga e gjithe bota me studente e pedagoge nga universiteti i shkodres.

Dekani I shkencave te natyres adem bekteshi tregoi per rendesine qe ka kjo Konference per studentet. Gjate ketij workshopi Nderkombetar, ndermjet Ministrise se Arsimit te Shqiperise dhe Qendres Europiane te Kërkimeve Bërthamore, u nenshkrua nje marreveshje bashkepunimi e cila premton per te ardhmen e studenteve shqiptare ne institutet me te fashme kerkimore shkencore si CERN.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/jj1U7BNcq1k?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPARKIMET, POLICIA NË AKSION
Artikulli tjetërPAPA, VLERËSIM PËR SHKODRËN