Ne ambjentet e Bibliotekes Shkencore Universitare diten e sotme jane prezantuar klubet studentore te USH dhe promovimi I numrit te pare te revistes “Vision”.

Nensi Dragoti , kordinator I Fondacionit te Arsimit Shqiptare theksoj rendesine e krijimit te klubeve studentore dhe programi qe do iu vije ne ndihme studenteve nepermjet revistes “Vision”. Ne kete takim moren pjese Dekania e Fakultetit Ekonomik , stafi akademik, perfaqesues te biznesit dhe antare te Klubeve Studentore . Nderkohe klubet studentore te universitetit I shkodres I perkasin drejtimeve ekonomik, mesuesi, sport, gazetari dhe psikologji . ndersa në thelbin e tyre, ata janë organizma të pavarur, që kanë në qendër studentin. Qëllimi i çdo klubi është të inkurajojë dhe të ndihmojë në zgjerimin e njohurive të përgjithshme dhe të aftësive drejtuese të çdo studenti.

Artikulli paraprakBOJKTOTI I AVOKATËVE PËR TAKSAT NË “TONIGHT STAR PLUS”
Artikulli tjetërVOLEJ, MIQËSORJA NË PODGORICË, BUDOÇNOST-VLLAZNIA 1-3