AKTIVITET NGA PROFESORË DHE STUDENTË TË ITALIANISTIKËS. Ushqimi është i imi është i yti, është i te gjithëve.Ky është titulli i një aktiviteti te organizuar nga fakulteti I gjuhëve te huaja ne degën e italianistekes mbi marëdhëniet me ushqimin dhe shembullin qe ofron kuzhina Italiane.

Profesori Italian Carmine Di Giandomenico shprehet se ne këtë takim studentet dhe te pranishmit njihen me gjerësisht me teknikat e ushqimit dhe rolin kryesor qe ka te ushqyerit tek njeriu. Ushqimi italian dhe kultura e te ushqyerit u prezantua me ante disa pamjeve filmike te përgatitura nga vete studentet e ketij fakulteti dhe nen kujdesin e 2 profesoreshave te njohura te gjuhes italiane Alma Hafizi dhe Eliana Lacej.

Artikulli paraprakFLAMUJT NË SHESHE, PD I HEQIM BRENDA 24 ORËVE
Artikulli tjetërSHIMA: HILA ABUZON ME PARATË E TAKSAPAGUESVE