Një helikopter i ushtrisë turke ka zbritur në Greqi dhe 8 ushtarë kanë kërkuar azil bën të ditur policia greke, informon AFP

Kryeministri turk, Yildirim deklaroi sot në mesditë se janë 161 të vdekur dhe rreth 1440 të plagosur gjatë përleshjeve të mbrëmjes duke u gdhirë e shtuna 16 korrik 2016. Më shumë se 2800 anëtarë të forcave të armatosura janë arrestuar. Duke akuzuar Gylen si organizatorin e këtij grushti shteti, kryeministri deklaroi: “Çdo shtet që do të mbështesë Gylen do të jetë në luftë me Turqinë”