Kandidati i PS per bashkine e Shkodres Valdrin Pjetri ka prezantuar programin e tij elektoral per Bashkine e Shkodres ne mandatin 2019-2023.

Ai ka zgjedhur mjediset e Hotel “Colosseo” per te bere kete prezantim.

Sipas tij problemet kryesore dhe perparesi ne program kane rikualifikimi i hyrjes se qytetit,ekonomia,tregjet qe jane jo normale,perkrahja e biznesit dhe investitoreve vendas e te huaj,stabilizimi i trafikut etj.