Kandidati i PD për deputet në qarkun Shkodër Zef Hila ka marrë mbështetjen e banorëve të Vau Dejësit. I cilësuar prej tyre si njeriu që mban premtimet banorët kanë mbështetur kandidimin e tij nën siglën e PD, dhe kanë deklaruar se Vau Dejësi do të mbështesë numrin 5 në fletën e votimit.

Kandidati Zef Hila u shpreh se garancia për investime në këtë zonë është qeveria Basha, dhe programi i qartë që PD ka pas 25 prillit.