KRYETARI I RI I BASHKISË VAU DEJËS, FALENDERON TË GJITHË VOTUESIT. Kjo ka qene festa e fitores se partise Demokratike ne Bashkine Vau Dejes. Ne nje concert festiv, kryetari I Bashkise Vau Dejes, Zef Hila ka flaenderuar te gjithe ato te cilet besuan tek program I partise demokratike, dhe vlerat e kandidatit te kesaj force politike qe u legjitimuan ne 21 Qershor.

Kryetari I ri I bashkise Vau Dejes, Zef Hila, gjate fjales se tij falenderoi te gjithe ato te cilet besuan dhe e votuan. Te pranishem ne kete takim kane qene edhe kryetari I grupit te punes I partise Demokratike Gjoke Uldedaj dhe Krytari I PD Shkoder, Ramiz Çobaj. Kjo feste e ligjshme e banoreve te Vau Dejesit, te cilet ne 21 Qershor, votuan Partine Demokratike, dhe kandidatin e saj, Zef Hila