Në kuadër të 5 shtatorit, ditës së shenjtërimit të Nënë Terezës, Bashkia Vau Dejës në bashkëpunim me famullinë e Shën Nikollit “Katedralja Vau Dejës” si dhe agjencinë e spektakleve “Buna1” dhe “Buna2” zhvilluan një aktivitet festiv. Kryebashkiaku Kristian Shkreli tha se Shenjtorja Nënë tereza duhet të jetë shembull për secilin prej nesh pavarësisht përkatësive fetare.

Famullitari i Vau Dejësit Dom Kastirot Gjoka, u ndal tek nevoja për t’i shërbyer më të varfërve.

Dita e shenjtërimit të Nënë Terezës në Vau Dejës vijoi me një festë me artistë të përzgjedhur.

Artikulli paraprakSHKODËR, 712 NXËNËS MË PAK NË SHKOLLA
Artikulli tjetërPËRMBARIMI SHTETËROR, 27% ÇËSHTJE REZULTOJNË NË TEJKALIM TË AFATEVE PROCEDURALE