Kandidati i PD për deputet për qarkun Shkodër Zef Hila ka marrë mbështetjen e banorëve të Plezhës në garën për zgjedhjet e 25 Prillit. Banorët përveçse evidentuan investimet e bëra gjatë drejtimit të Bashkisë Vau Dejës nga kandidati Hila kërkuan që kjo zonë të ketë një qendër shëndetësore.

Kandidati i PD Zef Hila është shprehur se programi i Partisë Demokratike i jep zhvillm zonës ndërkohë që investimet do të jenë në vëmendjen e qeverisë për Plezhën dhe gjithë Vau Dejësin.