Këshilli I Bashkisë Vau Dejës, ka zhvilluar mbledhjen e radhës se tij. Kjo mbledhje ka nisur me zëvendësimin e një anëtari te këshillit te Bashkisë Vau Dejës, te subjektit te partisë Demorkatike, pas dorëheqjes se parashikuar qe ne mbledhjen e kaluar.

Por nga ana tjeter, gjate kësaj mbledhje keshilltaret e bashkise Vau Dejes, kane miratuar edhe ndihmen ekonomike dhe ate te paaftesise, nderkohe nga ana tjeter kryetari I Bashkise Vau Dejes, eshte ndalur ne nje problemet kryesore te banoreve ne Vau Ddjes, pikerisht per banesat e 140 familjeve te cilat jane ne gjendje te mjeruar. Keta banesa, jane ne priroitetin e kryetarit te Bashkise se Vau Dejesit, dhe pritet qe shume shpejt te marrin nje zgjidhje, pas disa takimeve me donatore dhe drejtues te institucioneve.