Ne kete takim merr pjese i derguari i qendres se PD Gjoke Uldedaj. Prezent ne kete takim edhe deputetet e Shkodres Voltana Ademi dhe Helidon Bushati. I pranishem edhe Kryetari i PD Ramiz Cobaj. Pervec angazhimit per zgjedhjet e 21 Qershorit nuk munguan edhe kritikat ndaj qeverisjes aktuale PS – LSI.