MONS LUÇIAN AVGOSTINI DHE KRYETARI I BASHKISË ZEF HILA, MBËSHTESIN KËTË SHTRESË. Per here te pare Caritas, ka zhvilluar kampionatin e shahut per personat me aftesi ndryshe. Nje aktivitet I vecante I cili vjen per ti ardhur ne ndihme ketyre personave, te cilet me shume se kush do tjeter per mbeshtetje.

Ipshkvi I Dioqezes se Sapes, Mons. Lucian Avgostini dhe Kryetari I ri tashme I Bashkise Vau Dejes, Zef Hila deklaruan se ndaj kesaj shtrese do te kete nje vemendje te vecante. Nga ana e tyre, vete pjesmarresit deklaruan se ato nuk kerkojne meshire port e kene vendin e tyre ne komunitetit. Caritasi Dioqezan, eshte perhere gjate familjeve ne nevoje, nderkohe qe tashme edhe Bashkia Vau Dejes, ka ne progamin e saj nje vemendje te vecante per familjet ne nevoje dhe shtresat e varfra ne menyre qe neser te jete nje realitet tjeter.