Berberi më i vjetër në botë është ndarë nga jeta në moshën 108-vjeçare në New York.

Anthony Mancinelli vdiq të enjten.

Emigranti italian punoi si berber nga mosha 12 vjeçe deri në korrik të vitit të kaluar në Newburgh.

Rekordet Botërore Gines e konsideruan si berberin më të vjetër në botë që punonte.

Ai hapi Anthony’s Barbershop në Newburgh në 1930 dhe e mbajti për 40 vjet.

Më vonë punoi në dyqane të tjera po rreth asaj zone.