Pasi ka marrë miratimin nga kryetari I Bashkisë M.Madhe Tonin Marinaj, trajneri io njohur në qytetin e Koplikut Besnik Duli , është rikthyer sërish në krye të ekipit të futbollit Veleçiku.

Ky rikthim është pasuar edhe me besimin dhe objektivin për të rikthyer sërish skuadren e futbollit në ktegorinë e parë. Ndonse disi me vonesë, dhe natyrisht jo me githë kontigjentin e duhur, ka filluar stërvitja e skuadrës në fushen sportive në qytetin e Koplikut. Objektivi është për të mundësuar dhe krijuar kushte që Veleçiku të rikthehet në kategorinë e pare. Prandaj premtimi i dhënë nga Kryebashkiaku Marinaj ka rritur optimizmimin në radhët e koplikasve

Artikulli paraprakFERMENTIM, 300 FAMILJE PREJ SHUMË VITESH PA UJË TË PIJSHËM
Artikulli tjetërShkoder operacionin ndaj duhanit. Operacioni ne lagjen Kiras prane Shkolles Veterinare. Operacioni nga drejtoria e Tatimeve dhe policia e shtetit