Shkojme ne Vore, jo thjeshte per te zbatuar kalendarin e futbolit per kategorine e dyte, por me objektivin per te dhene sinjalin e duhur se ekipi I futbollit Veleciku ka ambicjet e veta per tu rikthyer serish ne kategorine e pare.

Eshte ky ne tersine e vete thelbi I gjithe udhezimeve dhe kerkeses se  bere  futbollisteve te tij para séances stervitore tekbniku I  skuadres Veleciku Besnik  Duli. Me pas djemt e skuadres se  Velecikut te qytetit te Koplikut  nene drejtimin  e dyshes  Duli – Popaj kane filluar seancen stervitore te fundit, para udhetimit drejte qytetit te Vores, ku atje do te perballen me ekipin vendas “Vora”.  

TRAJNERI I VELEÇIKUT, ZBARDH OBJEKTIVAT NGJITJEN NË KATEGORINË E PARË

Dhe teksa  kamera e  Star plus tv  ka ndjekur keto caste stervitore, ku realisht impenjimi I lojtarve  dhe I stafit teknik eshte ne lartesine e duhur, per te mundesuar  nje  perballje  me rrezultat pozitiv ne qytetin e Vores. Githesesi  tekniku I ekipit te Velecikut  Besnik Duli I eshte pergjigjur pyetjeve   tona duke dhene detaje rreth perberjes se skuadres dhe objektivave ne kete startim te ri te futbollit per kategorine e dyte.