Edhe pse dy barazimet, ne dy javet e shkuara,nuk kane  dhene rrezultatin e pritshem per ekipin e “Velecikut”, cka do te  bente qe te ishin ne krye te grupit.

Perseri jo vetem qe synohet, por ambicjet qendrojne serish tek lojtaret dhe stafi teknik e Velecikut, qe mbase duke filluar nga kjo jave qe eshte edhe java e fundit per fazen e pare, ku Veleciku do te presi ne shtepine e vete ekipin kryeqytetas Internacional. Trajneri I Velecikut, Besnik Duli shprehet I bindur per nje rezultat pozitiv. Problemet ne repartin e sulmit, por dhe problematikat e shfaqura se fundmi per pagat e lojtarve, apo edhe bojkotimi publik I ultrasve te Velecikut, si rrjelloje e nje proteste ndaj Bashkise M. Madhe ndoshta  do te ndikojne jo pak  edhe tek ky takim, ku sic u shpreh teknuku Duli, mungesa e  lojtarit gol dhe e lojtarit te 12 , jane jo te favorshme per ekipin.