MINISTRI: 109 MLN DOLLARË GROPA NGA PD ME SIGURIMET SHOQËRORE.Ministri i Mirëqënies Sociale Erjon Veliaj në takimin që zhvilloi me të rinjtë e FRESH në Shkodër foli për reformën e pensioneve që po ndërmerr qeveria dhe për projekt-ligjin për hapjen e dosjeve gjatë sistemit monist.

Për dosjet ministry Veliaj tha se ky ligj nuk kërkon hakmarrje por t’i tregojë të vërtetën e asaj kohe shqiptarëve.Ministri Veliaj vlerësoi reformat e qeverisë aktuale dhe u shpreh se do ta nxjerrin vendin nga vështirësitë ekonomike. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/B1yOwRXVpIg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]