MINISTRI I MIRËQËNIES SOCIALE, VLËRËSON INISITIVËN NË NDIHMË TË FËMIJËVE NË NEVOJË.Në pamundësi për të qënë fizikisht pranë maratonës “Shkodra Dhuron” Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë Erion Veliaj, ka dhenë një mesazh mbështetje për të gjithë qytetarët shkodranë, por në mënyrë të vecantë për organizatorët e kësaj inisitive, Televizionit Star Plus,

Shërbimit Social SHtetëror dhe Qendrën e Keshillimit dhe SHerbimeve Psikologjike. Veliaj u shpreh se është pikërisht media ajo e cila jo vëtëm që duhet të evidentojë problematikat por edhe të përcjellë mesazhin human, për shtresat në nevojë.

Ministri Veliaj, gjate intervistes dhene per Star Plus, garantoi se qeveria shqiptare cdo ditë e më tepër po rrit mbështetjen për shtresat në nevojë dhe vitet e tjera buxheti ndaj këtyre shtresave do të jetë edhe më I madh

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/5Wqhz0tzb04″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“NJË PANAIR NDRYSHE NGA HERË TË TJERA”
Artikulli tjetërSFIDAT E ZHVILLIMIT RAJONAL