Jemi ne kulmin e sezonit turistik por Velipoja mbrëmjen e se hënës është përballur me një nga situatat me kaotike, te cilat nuk përputhen me nje pike turistike me e rendesishmja ne Qarkun e Shkodres. Per me shume se dy ore, plazhi I Velipojes ka qene ne erresire totale. Nje situate aspak normale qe ve ne pikepytje edhe nje sezon turistik te suksesshem.

Nje pamje aspak normale, nje përgjegjësi qe duhet te bjere ne supat e dikujt, megjithatë, kjo është pamja qe te ofron plazhi i Velipojes, ne muajin Gusht, ne kulmin e sezonit turistik ku te pakten numerohen rreth 100 mije pushues. Kjo situate, ka krijuar frike dhe panik tek pushuesit, te cilet pervec erresires jane perballur edhe me mungesen efekticveve te policise ne zona te ndryshme te plazhit te Velipojes