NUK DIHET NËSE DO KETË AMBULANCË NË RRJOLL DHE QENDËR SHËNDETËSORE Mungesa e një qendre shëndetësore dhe një ambulance për zonën e Rrjollit në plazhin e Velipojës kanë krijuar një debat mes kryetarit të komunës Velipojë Pashko Ujka dhe drejtores rajonale të shëndetit publik Amela Bushati.

Në fund kryekomunari i Velipojës tregoi se si një kufomë ka qëndruar për 4 orë në trotuar një vit më parë ndaj kërkoi një bashkëpunim më të madh. Pavarësisht debateve mes kryekomunarit Ujka dhe drejtores Bushati nuk u dha një zgjidhje se si do proçedohet për qendrën shëndetësore apo ambulancat në Velipojë.