Inspektoriati i Kontrollit dhe Mbrojtjes së Territorit ka zbarkuar në plazhin e Velipojës duke prishur disa ndërtime pa leje

Pronarët e këtyre objekteve që u prishën debatuan me forcat e policisë dhe të IKMT duke pretenduasr se ky aksion është selektiv në bizneset e tyre mes të cilëve edhe kreu i PD në Velipojë Nikollë Marku si pronar i një subjekti

Disa prej tyre pas rezitencës ndaj forcave të policisë nisën që t’i çmontojnë vetë lokalet
Në këtë aksion të Inspektoriatit të Kontrollit dhe Mbrojtjes së Territorit morën pjesë një numër i konsiderueshëm i forcave të policisë për të shmangur përplasjet me pronarët e subjekteve.