QARKU SHKODËR, VËMENDJA TEK LIÇENSIMI I BIZNESEVE TË VOGLA .

Drejtoria rajonale e tatimeve Shkoder per kete 7 mujor ka arritur licensimin e 985 subjekteve duke pasur ne vemendje biznesin e vogel I cili I per here te pare ka kaluar nga drejtoria e te ardhurave ne drejtorine e tatimeve
Nderkohe procesi I licensimit t bizneseve vijon edhe ne zonat turistike kryesisht ne velipoje duke qene se ka edhe fluksin me te madh te bizneseve ne krahasim me pika te tjera turistike
Sipas Hyses drejtoria rajonale e tatimeve po punon fort per licensimin e te gjithe bizneseve ne shkalle qarku duke ulur keshtu ne menyre te konsiderueshme numrin e biuzneseve qe operojune te palicensuara me qellim minimizimin e evazionit fiscal ne vend

Artikulli paraprakVLLAZNIA, SITUATË KAOTIKE MES “GEA SPORT” DHE BASHKISË
Artikulli tjetërPËRKUJTOHET 77 VJETORI I VDEKJES SË NDRE MJEDËS