Afrimi I stines se ftohet rrit humbjet ne rrjet dhe nga ana tjeter shtohen denoncimet e qytetareve per mbifaturime nga ana e OSHEE.

E ketille paraqitet ne njesine administrative Velipoje. Denoncimi vjen nga kryetari I kesaj njesie Altin Kaci thote se jane me dhjetra denoncimet qe vijne cdo dite prane kesaj njesie nga te gjitha fshatrat vecanerisht nga zona e Gomsices se Re lidhur me mbifaturimet qe I behen abonenteve familjar dhe biznesit. Ai thote se I jane drejtuar me shkresa zyratre oshee por situate nuk po njeh asnje permiresim.

Nga ana tjeter OSHEE ka zhvilluar aksione te njepasnjeshme ne zonen bregdetare te Velipojes , aksione te cilat jane pasuar dhe me arrestime per lidhje te paligjshme te energjise elektrike.

Artikulli paraprakMESI ME GJUHËN E RAMËS: JO “LISTË DËSHIRASH”
Artikulli tjetërPROJEKT BUXHETI I BASHKISË 2018-TË