Teksa fluksi I pushuesve në Velipojë vetëm rritet, duket se edhe oepratorët turistik në këtë zonë janë të kënaqur. Gazmir Mehmeti, një prej tyre tregon se të parët që hapin sezonin turistik janë shqiptarët e Kosovës që në fillim të muajit qershor, por nuk mungojnë as turistët e huaj.

Mehmeti tregon se këtë vit nuk ka patur rritje të çmimeve në strukturat hoteliere.

Mungesa e forcës punëtore është një tjetër sfidë tregon mehmeti, pavarësisht pagave tepër të mira.

Ky sezon duket se ka nisur i mbarë në Velipojë, pasi prej kohësh ëshët vënë re një frekuentim në masë nga pushues të ndryshëm, ku më besnikët mbesin shqiptarët e Kosovës.

Artikulli paraprakMARRËVESHJA PËR PENSIONET, HYN NË FUQI PAKTI MES SHQIPËRISË DHE ITALISË
Artikulli tjetërDOGJËN AUTOMJETIN E POLICIT, BURG PËR DY AUTORËT