Vëllezërit shqiptarë tmerrojnë biznesmenin italian

Dy vëllezër shqiptarë, me banim në Lanciano e Atessa, Itali, janë arrestuar për akuzën e përndjekjes ndaj punëdhënësit të tyre. Sipas hetimeve, karabinierët e Atessa-s, pas denoncimit të sipërmarrësit, pronar i një kompanie inxhinierike, kanë zbuluar se shqiptarët Luan e Përparim Sina, 39 dhe 38 vjeç, pasi ishin pushuar nga puna, i kishin dërguar mesazhe të shumta ish punëdhënësit. Në tekstet e SMS-ve, sipërmarrësi është kërcënuar me vdekje nëse nuk kthente në punë shqiptarët. Siç shkruajnë mediat lokale, vëllezërit janë shkaktuar për një shkak të drejtë, por nuk raportohet arsyeja konkrete. Shqiptarët, tashmë janë në burgun e Villa Stanazzo di Lanciano.