MARKU: NUK JAM DEBITOR, AKSIONET JANË POLITIKE.Kryetari I Bashkise Vau Dejes, ka qene kryetari I radhes I njesive vendore qe rezulton debitore ne sistemin e OSHEE ne Shkoder. Gjate kesat te diele, perfaqesues te OSHEE, I jane drejtuar Vau Dejesit, per te shkeputur energjine per kryetarin e kesaj njesie vendore.

Por vete kryetari I Bashkise Vau Dejes, Gjon Marku, ne nje interviste per mediat, shprehet se ai eshte pagues I rregullt I energjise elektrike.Nga ana tjeter ai shton se keto aksione kane karakter politik.Burime prane Operatorit te Shperndarejes se Energjise Elektrike ne Qarkun e Shkodres, bejne me dije se asnje aksion nuk eshte politik dhe ne listen e drejutesve vendore debitore te energjise jane edhe drejtues te njesive vendore te Partise Socialiste, mes te cileve, Komuna Velipoje, Berdice dhe Ana e Malit te cilet po I drejtohen zyrave te OSHEE per te shlyer detyrimet

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/LWrVRjupt3A” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakAMULI E GRIMA, OPTIMISTË PËR TË ARDHMEN E VLLAZNISË
Artikulli tjetërGATI RIKONSTRUKSIONI PËR SHKODËR-MES