Bizneset ne Lezhe duhet te perdorin afatin 31 janar per te vetedeklaruar siperfaqet e prones qe te shmangin gjoben dhe ritaksimin per te gjithe periudhen e ushtrimit te aktivitetit. Pavarsisht se kerkesa ndaj tyre ka muaj qe eshte apeluar nga bashkia e Lezhes, rreth 930 biznese nuk kane bere asnje deklarim, por jane rreth 3700 biznese qe kane pasaktesi ne deklarimet e tyren.

Nenkryetari i Bashkise se Lezhes, Ermal Pacaj, thote se pas kesaj date do te kete kontrolle nga Drejtoria e Tatim Taksave dhe penalitetet do te jene te pashmangshme.

Vetedeklarimi mund te behet online permes sistemit qe ka gjeneruar vete bashkia duke vendosur dokumentet qe disponojne.

Artikulli paraprakZYRTARI I LARTË I AMBASADËS SË SHBA NË TIRANË: PRESIM MË SHUMË NGA SPAK!
Artikulli tjetërVIDHEN TRE “RANG ROVERA” NË LEZHË