Vetedorezohet në polici biznesmeni i shpallur në kërkim për skemen e abuzimit me TVSH Sokol Lami.

Ndërkohë që janë akoma edhe dy biznesmnë që kanë përfituar nga kjo skemë dhe që nuk janë arrestuar ende.