Vetvriret nen/komisari policise se Durresit. Ngjarja pak minuta me mare. Arben Pjeçi i dha fund jetes me armen e sherbimit. Ngjarja ne ambjentet e policise se Durresit. pjeci prej disa ditesh ishte ne gjendje te renduar psikologjike pasi ishte pezulluar per disa dite nga detyre.

Artikulli paraprakRRITEN RASTET ME FRUTH NË SHQIPËRI, ISHP KONFIRMON 17 TË INFEKTUAR
Artikulli tjetërGAZA/ HAMAS: AFRO 26 MIJË PALESTINEZË TË VRARË DHE MBI 64 MIJË TË PLAGOSUR QË NGA 7 TETORI