Ambasada e SHBA-së dhe Donald Lu ditën e sotme e kanë nisur me thirrje kundrejt gjithë shqiptarëve të aplikojnë në institucione për t’u bërë pjesë e Vettingut.

Përplasjet e dy ditëve mes ambasadës së SHBA-së dhe prokurorisë, e Kryeprokurorit Llalla si duket nuk ka ndërmend të ngelë me kaq, kjo thirrje është një thirrje që SHBA do të vazhdojë të monitorojë procesin e Vettingut dhe reformat e rëndësishme në Shqipëri. “U bëjmë thirrje të gjithë shqiptarëve patriotë, të kualifikuar, që të aplikojnë për të shërbyer në Komisionet e Vettingut”, -thuhet në thirrjen e ambasadës së SHBA-së në Tiranë.