Vetting,hidhet shorti për anëtarët e KLP nga prokuroria e Shkodrës

Anëtarët e “Vettingut” gjatë ditës së sotme kanë përfunduar hedhjen e shortin elektronik për dosjen e prokurorëve të Shkodrës që kanë hedhur kandidaturën për të qenë anëtarë të Këshillit të Lartë të Prokurorisë. Për shkallën e parë në Shkodër konkurojnë për të qenë në KLP prokurorët Besnik Cani, Arta Marku dhe Vate Staka.

Ndërsa për Gjykatën e Apelit Shkodër, konkurojnë për të qenë pjesë e KLP, prokurorët Arben Dollapi dhe Besa Nikhasani. Prokuroria e Shkodrës Besnik cani Arta marku Vate Staka Prokuroria e Apelit Shkodër Arben Dollapi Besa Nikhasani