Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka kujtuar me një video 12-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO.

Në video-mesazhin e tij, Basha kujton përmes sekuencave të shkurtra takimet e tij me zyrtarët e lartë të BE, ndërsa thekson se “Atëherë askush nuk e besonte, por ne e bëmë realitet”.

“12 vite më parë e anëtarësuam Shqipërinë në NATO. Me 25 prill votoni Partinë Demokratike, votoni numrin 9 dhe bashkohuni me mua për ta anëtarësuar Shqipërinë në Bashkimin Europian”, shkruan Basha.