Nje dite me pare u mbyt nje pushues rreth 44 vjec nga mungesa e vrojtuesve dhe ndihmes se pare.

Pushuesit nga Kosova u shprehen se urgjenca vonoi me shume se 1 ore dhe e konsiderojne te pafalshme nga ana e pushtetit vendor pasi sipas tyre ne nje vije bregdetare kaq te gjate si kjo e Velipojes duhet te kete vrojtues dhe punonjes se ndihmes se pare.

Reagimi i pushuesve nga Kosova: