Turku, i cili ishte lodhur nga nxehtësia në rrethin Serik të Antalisë, u freskua në pishinën që ndërtoi duke mbushur pjesën e pasme të kamionit me ujë.

Gökhan Karaman, i cili ishte një fermer në rrethin Çandır të Serikut, u lodh nga nxehtësia dhe mendoi ta kthente pjesën e pasme të kamionit në një pishinë.

Pas procesit të mbushjes, i cili zgjati rreth 3 orë, ai u freskua duke notuar në pishinën që krijoi pas kamionit.

“Unë merrem me bujqësi. Ne kemi punuar së bashku me babanë tim për 17 vjet. Unë jam lodhur nga nxehtësia që është mbi 40 gradë për disa ditë. Pastaj një ide e tillë më erdhi në mendje. Unë e ktheva pjesën e pasme të kamionit në një pishinë”, tha ai.