“Me ken shkodran, tana i ban”, është një shprehje e famshme e qytetit të Shkodrës.

Por si duket kjo nuk vlen vetëm për banorët njerëzorë të këtij qyteti, por edhe për banorët me katër këmbë.

Kështu një video tepër e bukur është bërë virale në rrjetet sociale. Një qen është filmuar mbrëmjen e djeshme në një rrugën e lagjes së vjetër të Gjuhadolit, i cili po “kërcente” nën ritmin e muzikës.

Video është natyrisht tepër e veçantë dhe nuk mund ta humbni.