SIPAS TYRE KJO QË NDODHI ËSHTË E TURPSHME, DUHET NDËSHKIM. Video skandali I publikuar ne Agon Channel ne emisionin investigativ “Ca Thu“natën e 6 korrikut që tregonte keqtrajtimin e fëmijëve te shtëpisë së para shkollorë në Shkodër ka indinjuar mjaft edhe qytetarët . Të pyetur nga Star Plus në lidhje me këtë temë ata shprehen të shokuar sesi mundet të ketë ndodhur diçka e tillë .

Ndërsa pyetjes se po të kishin diçka në dorë për të marrë masat e nevojshme për ndëshkimin e edukatoreve çfarë do të bënin ata shprehen . Duket se qytetarët shkodran nuk e tolerojnë dhunën aq më tepër ndaj fëmijëve jetim duke e konsideruar si një gjest të paimagjinueshëm dhe që në vazhdim në mënyrë absolute nuk duhet të përsëritet më.

Artikulli paraprakSKANDALI, LUMANI: ABUZIM FIZIK E PSIKOLIGJIK ME FËMIJËT
Artikulli tjetërSHKODRA NË VENDET ME NUMRIN MË TË MADH TË PUNËKËRKUESVE