Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari ftoi besimtarët të solidarizohen me lutje dhe me të gjitha format legjitime për njerëzit të cilët nuk jetojnë më, për personat që po kalojnë sëmundje, për prindërit e rininë.

Ai gjithashtu u bëri thirrje besimtarëve të luten dhe për kombin e tyre si dhe harmoninë në këto kohë të vështira luftrash që po kalojmë.

Mëposhtë mund të shikoni videon e plotë të thirrjes së Imam Muhamed Sytarit për të gjithë besimtarët musliman.