Procesi i votimit per kryetarin e pergjithshem te PD te grupit te rithemelimit.

Votimi po zhvillohet edhe ne qendrat e Shkodres ndersa ne gare jane dy kandidatet Sali Berisha dhe Ibsen Elezi.

Ne Shkoder te drejte vote kane 3 mije anetar te PD.

Ky proces po zhvillihet ne gjithe Shqiperine dhe qendrat do te mbyllen ne oren 18:00.