BURIMET NGA POLICIA PUKËS BËJNË ME DIJE SE JANË VJEDHUR 30 MIJE EURO.
Një vjedhje misterioze  ndodhur në  misionin bamirës “Shën Jozefi ka tronditur  këtë  fillimjave qytetin  e  Fushe  Arrëzit.  Burime nga  Policia lokale   bënë  të  ditur  se  në  kasafoprten e  misionit  bamirës   është  vjedhur   shuma  prej  30 mije   eurosh.

Shuma  e  vjedhur   ishte  mbledhur   ne formen e  donacioneve   ne  Austri dhe  Gjermani  dhe do te perdorej per rikonstruksione  banesash si dhe per  studentet nga  familje  te  varfra  qe  do te vijojnin shkollat  e  lartaMisioni  “Shën  Jozefi”  në  Fushë  Arrëz   I  hapur   nga dy  murgesha  katolike te  ardhura   nga  gjermania   eshte  I njohur  per kontributin që  ka  dhene  ne  zonen veriore  të   vendit.  Trajtimi  I të  semurve, reabilitimi  I  grave  dhe  vajzave t e  dhunuara,   kopeshti per femijet  e familjeve te varfra ,  trajtimi  me  ushqime mujore  I  rreth 300  familjeve ne fshatrat e  thelle,  pagesat  e bursave  per student nga familje te  varfra  dhe   ndertimi  I   me shume se 200  banesave  jane  disa  nga   aktivitetet  e  ketij  misioni, I  cili eshte kthyer ne nje institucion jetik ne rrethin e Pukes.  Motrat  misionar te  cilat  mbledhin donacione nga  vende te  ndryshme  te botes  I  shperndajn me pas ata  per    familjet  e varfra te veriut te  vendit. Lidhur  me  vjedhjen Polcia lokale  mesohet  se ka  shoqeruar  disa  persona,  nderkoh  qe  burime  pran saj   bejne te ditur se  eshte  e  mundshme  gjetja e autorit.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/8L5wHHWjkwM?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakTRANSPORTI RRUGOR KATËRFISHON GJOBAT
Artikulli tjetërFILLON SHPËRNDARJA E LIBRAVE DHE REGJISTRIMET