Është festa e Krishtlindjeve dhe misioni human nuk ndalen e Bashkine Vau Dejës. Kësaj radhe, ne njësinë administrative te Vig Mnelës, fale angazhimit te veçante te kryetarit te Bashkise, Zef Hila është bëre e mundur, shpërndarja e ndihmave për 70 familje te kësaj zone.

Ka qene administratorja e kësaj njësie e cila ka folur për këtë iniciative sa humane dhe njerëzore për këto familje te cilët jetojnë nën minimumin jetik.Ka qene një ndihme e veçante, ne këtë feste te veçante qe shkon për familjet e varfra te kësaj zone, ne mënyre qe kjo feste te gjeje te mbushur tryezën festive ne prag te festes se Krishtlindjes dhe Vitit te ri .