POSTIMI I PLOTE I DEMIR IMERIT

Te nderuar qytetare te shkodres, staf i klubit , shoke skuadre dhe mbi te gjitha shumë te respektuar tifoze te ekipit te zemrës; në suksese , në dështime, në lodhje, ne levdata e ne emocionet më të zjarrta te karrieres, ju falenderoj pafund , per vitin më me emocion te karrieres sime!

Do të mbeteni padyshim një nga kujtimet më të bukur! Njekohësisht ju jam mirënjohes per mikpritjen e ngrohte dhe bujare Shkodrane. Shpresoj te takohemi ne te mira dhe suksese te Vllaznise se madhe!

Jam krenar qe isha pjese e kësaj familje.
Mirë u takofshim djepi i futbollit shqipetar dhe ju shkodran te nderuar.

Me shumë dashuri per JU.
Demir Imeri.